Din supertrevliga datorsupport och datorleverantör i Söderköping

Om DimLuxData

 

VDimitar Petrovski - Ägare av DimLuxDataälkommen

DimLuxData är din lokala dataleverantör och dataservice i Söderköping. DimLuxData har funnits sedan 2004 och verkar framförallt på tjänstesidan. Tjänster som bland annat, hjälp och support med program och mjukvara, nätverksinstallationer. Installation och service av hårdvara. Räddning av kraschade system etc. För att garantera bra priser är DimLuxData återförsälgare åt Nordens största distributör av datorprodukter. Detta borgar även för bra service och garanti.

Kontakt

Du får enklast kontakt via mejl eller telefon: 0708-98 77 16. Telefontiden är vardagar och helger mellan 08.00 - 20.00 om jag inte kan svara så lämna ett meddelande. Eller så kan du skriva ett meddelande här, så återkommer jag så fort jag kan.

Om mig

Jag, Dimitar har DimLuxData som verksamhet vid sidan av mitt anda yrke, vilket är alkohol & drogterapeut. Jag har har arbetat med detta sedan 1994. Datorer har jag haft som intresse sedan jag var liten grabb. Jag köpte min första dator och började programera när jag var 14 år (1979). Det var en ABC80 och den var mycket dyr kommer jag ihåg. Detta lade således grunden för min entusiasm. Jag har sedan dess mest skaffat min kunskap på egen hand men har också en del utbildningar. Mina kunskaper rör sig mestadels i segmentet persondatorer men det finns även en del kunskap på serversidan. Jag behärskar ett stort spektra av mjukvara. Är även bekant med flera operativsystem. Har arbetat i Windows, MacOS och Linux. Provat en del andra UNIX varianter men inte på något avancerat plan.